Samsung Galaxy A50 güncellemesi, parmak izi sorunuyla gündemde

Share

Samsung’un 2019 Şubat ayında tanıttığı Galaxy A50 dünya genelinde ve ülkemizde yüksek satış rakamlarına ulaşan bir akıllı telefon oldu. Halen satılmaya devam edilen Galaxy A50 için yayınlanan bir güncelleme ortalığı karıştırdı.

Cihazı daha iyi hale getirmek için birçok yeni güncelleme yayınlayan Samsung, A505FNXXS3ASK9 ve A505FDDS3ASK8 ile bunlara yenilerini ekledi. Ancak, bu güncellemeyi yükleyenler büyük bir sorun ile karşı karşıya.

Kullanıcıların büyük bir bölümü güncellemeyi yükledikten sonra yeni bir parmak izi kaydı gerçekleştiremediklerini belirtiliyorlar. Parmak izi kaydetmek istediklerinde bir hata mesajı ile karşı karşıya kalıyorlar.

Normalde bu güncelleme parmak izi tanımanın iyileştirilmesine odaklanıyor. Bu nedenle Samsung’da kullanıcıların gelişmiş parmak izi tanıma özelliklerinden yararlanabilmesi için parmak izini yeniden kaydetmesini öneriyordu.

Kayıt işleminin yüzde 50 civarlarında hata vererek durduğu görülüyor. Alınan hata ise genelde ekrandan parmak izi okuyucunun bulunduğu alanın temiz olmadığı. Önceden kaydedilen parmak izleri ise sorunsuz bir şekilde çalışıyor.

Bu yüzden Samsung yeni bir güncelleme yayınlayarak sorunu çözene kadar, önceki parmak izlerini kullanmanızı tavsiye ediyoruz.

https://shiftdelete.net/galaxy-a50-parmak-izi-sorunu-ile-karsi-karsiya

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...