Motorola RAZR 2019’un Avrupa fiyatı belli oldu

Share

Motorola, yeni akıllı telefonuyla karşımıza çıkıyor. Son olarak, Motorola RAZR fiyat bilgisi de ortaya çıktı. Özellikleriyle de ön plana çıkan modelin fiyatı yüksek diyebileceğimiz bir seviyede.

2011 yılında mobil kısmı Google tarafından satın alınan Motorola, yıllarca yapılan çalışmalar sonrasında markaya yeniden can katıldı. Bununla birlikte de yeni modeller duyurulmaya devam ediyor.

Paylaşılan raporlara göre, fiyatlara verginin dahil olduğu söyleniyor. Ancak genel anlamda Amerika ve Avrupa’da ürünlerin fiyatı vergi hariç paylaşılıyor. Bu durumun şu an için akıbeti bilinmiyor olsa da fiyatlar oldukça yüksek diyebiliriz.

Motorola RAZR fiyatı ne kadar?

Motorola RAZR fiyat

Daha önce paylaşılan bilgilerin haricinde daha yüksek bir fiyat ortaya çıkmış durumda. 1.680 euro ve 1.863 dolar satış fiyatı duyurulan cihazın fiyatına vergilerin dahil olduğu düşünülüyor.

Cihaz üzerinde yer alan ikinci bir ekranda yer alıyor. Bu ekranın işlevleri ise oldukça yüksek. Ekran açılmadan arama yapma, öz çekim yapma temel ayarları güncelleme ve Google Asistan‘ı aktif etme gibi işlevler sunuyor. Son olarak 16 MP arka ve 5 MP ön kamera cihaz üzerinde yer alıyor.

6.2 inç ve 21:9 en boy oranında dikey olarak katlanan ekranla gelecek olan RAZR, 2142 x 876 piksel çözünürlük sunuyor.

https://shiftdelete.net/motorola-razr-fiyat-ortaya-cikti

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...