Greta Thunberg zaman yolcusu mu?

Share

Washington Üniversitesinin arşivinde yer alan 121 yıllık fotoğrafta bir kız çocuğunun İsveçli iklim aktivisti Greta Thunberg’e benzerliği sosyal medyanın gündemi oldu. Bazı kullanıcılar Thunberg’in ‘zaman yolcusu’ olduğunu iddia etti.

Washington Üniversitesi tarafından yayınlanan ve 121 yıl önce çekilmiş fotoğraf İsveçli iklim aktivisti Greta Thunberg’i akıllara getirdi.

Greta Thunberg

1898 yılında Kanada’nın Yukon bölgesinde çekildiği ifade edilen fotoğrafta yer alan kız çocuğunun Thunberg’e benzemesi sosyal medya üzerinde en çok konuşulan konular arasında yer aldı. Twitter üzerinden yorum yapan bazı kullanıcılar Greta’nın zaman yolcusu olduğunu ve 2019 yılına geldiği yorumunu yaptı.

T24

Sema Doğan

Akdeniz Üniversitesi İktisat Bölümü'nden mezun olan Sema, İzmir'de özel bir şirkette danışman olarak çalışıyor. Konu film olduğunda izleyicilikten yorumlamaya her alanda heyecanına engel olamayan Sema'yı arkadaşları "Film Girl" olarak anıyor. Bununla birlikte teknolojiye büyük ilgi duyan Sema, Serinletici için kültür-sanat, yaşam ve teknoloji içerikleri sağlıyor.

You may also like...