Samsung Galaxy A71’in tasarımı sızdırıldı

Share

Samsung’un orta-üst sınıf cihazlarından biri olan A serisi birçok kullanıcı tarafından tercih ediliyor. Gelecek yıl seriye katılacak olan Samsung A71 modelinin tasarımı sızdırıldı.

Samsung orta sınıf cihazlarında her ne kadar diğer markalar gibi işlemci konusunda cömert davranmasa da iyi kamera performansına önem veriyor. Sızdırılan A71 tasarımında da görüleceği üzere şirket 4 kameralı bir cihaz çıkarmayı planlıyor.

Çoğu amiral gemisi modelde bulunmayan 3.5mm jack girişi de mevcut. Modelin Type-C ile gelmesi bekleniyor. Cihaz boyutunun 163.5 x 76 x 7.9mm olduğunu ve kalınlığın da 7.92mm olduğu söylentiler arasında. 6.7 inç Full HD ekran ile karşımıza çıkan cihaz beklentileri karşılayacak gibi görünüyor.

Teknik özelliklere gelecek olursak gücünü Snapdragon 675 SoC işlemciden alacak olan cihazda Adreno 612 GPU olacak. Samsung A71 modeline 8GB RAM ve 4.500 mAh batarya ekleneceği iddia ediliyor.

Kamera özelliklerine gelecek olursak cihaz 12MP geniş açılı kamera, 12MP telefoto kamera, 3D TOF sensörü ve 48MP ana kamera ile karşımıza çıkıyor. Cihaz Note 10 modeline benzer ekran yapısı ile dikkat çekiyor. Ön kamera 32MP olacak ve Note 10 modeli gibi ekrana gömülü şekilde gelecek.

Şirket yeni çıkaracağı A71 modeli ile ilgili herhangi bir resmi açıklama yapmadı. Bazı analistler yakın zamanda yeni modeller ile ilgili bir duyuru yapılacağını düşünüyor.

https://shiftdelete.net/samsung-a71-tasarimi-sizdirildi-iste-detaylar?utm_source=sdn_search&utm_medium=live_search&utm_campaign=gg_musthead#galeri-4

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...