Tesla Cybertruck, Ford F-150’yi çekti

Share

Bir süredir merakla beklenen Tesla’nın elektrikli pick-up modeli sonunda tanıtıldı. Tesla CEO’su Elon Musk’ın tanıttığı Tesla Cybertruck tanıtılır tanıtılmaz herkesi ikiye bölmeyi başardı. Sıra dışı tasarımı ile ilgi çeken araç bir kesim tarafından hiç beğenilmedi. Ancak, buna rağmen araç için 146 ön sipariş alındı. Şimdi ise Elon Musk attığı bir tweet ile, Tesla Cybertruck Ford F-150 modellerini aynı karede buluşturdu.

Alıştığımız pick-up tasarımlarının oldukça dışında çizgilere sahip olan Cybertruck lansmanının en dikkat çeken olayı hiç kuşkusuz ‘Kurşun geçirmez’ iddalarının akıbeti oldu. Etkinlikte, şirketin baş tasarımcısı iki çelik bilya atarak kırılmaması planlanan camı kırmayı başardı. Viral etki yaratan bu görüntünün ardından Elon Musk yeni bir tweet ile daha gündeme geldi.

Cybertruck bir pick-up modeli olduğu için ABD’deki en güçlü rakibi tabii ki Ford’un efsanevi modeli F-150. Bunun farkında olan Musk, iki modeli aynı videoda buluşturdu. Videoya baktığımızda Cybertruck’ın F-150’yi çektiğini görüyoruz.

Paylaşılan video yine otomobil severleri ikiye böldü. Kimileri aracı bir şeye benzetemezken, kimileri şimdiye kadar hiç pick-up sahibi olmak istemezken bu modelin onları heyecanlandırdığı söyledi.

https://shiftdelete.net/tesla-cybertruck-ford-f-150-cekti

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...