Nokia’dan televizyon geliyor

Share

OnePlus, Xiaomi ve Motorola’nın ardından Nokia’nın da kendi akıllı televizyonu ile kullanıcı karşısına çıkmaya hazırlandığını ssüreçte  Nokia da akıllı televizyonu ile karşımıza çıkacak. İşte ortaya çıkan detaylar:

Hindistan’ın en büyük perakendecilerinden Flipkart, televizyonun dağıtım ve pazarlama sürecinden sorumlu olacak. Flipkart’a göre tüketiciler için ses kalitesi ve sunulan gene deneyim en büyük tercih sebeplerinin başında geliyor.

Nokia akıllı televizyon için tarih belli oldu

Bu kapsada JBL ile ortak bir çalışmaya imza atan ve televizyonunda ses kalitesini oldukça yükselten Nokia aynı zamanda bir ilki gerçekleştirmiş oldu. Zira, ilk defa bir TV üreticisi ile JBL ortak bir ürün ortaya çıkardı.

55 inç büyüklüğünde 4K çözünürlük sunan bir panele sahip olması beklenilen Nokia Smart TV, Android Pie işletim sistemi ile kutudan çıkacak. Tabi, bu sayede Google Play Store’da Nokia’nın akıllı televizyonunda yer alıyor.

Akıllı karartma teknolojisi sayesinde siyahların en iyi şekilde görüleceği ve kontrastın çok daha iyi hale getirileceği belirtiliyor. Nokia’nın 5 Aralık günü tanıtacağı bu model OnePlus TV, Xiaomi Mi TV ve Motorola TV’nin rakibi olacak.

https://shiftdelete.net/nokia-akilli-televizyon-icin-tarih-belli-oldu

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...