Galaxy S11 Plus’ın tasarımı netleşti

Share

Merakla beklenen Samsung Galaxy S11 Plus’ın tasarımı kısa bir süre önce ortaya çıkmıştı. Şimdi ise akıllı telefonun kılıf görselleri internete düştü.

Bu tür sızıntıların kaynağı genellikle kılıf üreticileri olarak karşımıza çıkıyor. Yeni telefonlar piyasaya sürülmeden önce maketlerini kullanarak kılıf tasarladıkları için, cihazlar çıktığında bu aksesuarlar da satışa hazır durumda oluyor.

Kamera tasarımı beğenilmedi

Samsung Galaxy S11 Plus'ın tasarımı netleşti

Yayınlanan görseller daha önce paylaşılan tasarımın gerçek olduğunu doğruladı. Zira kılıfın arka tarafında büyük dikdörtgen bir kamera boşluğunun bırakıldığını görüyoruz.

Samsung Galaxy S11 Plus’ın beşli kamera sistemi ile gelmesi bekleniyor. Ancak kamera modülü, sensörlerin yerleşimi ve genel görünüm açısından “çirkin” bulunmuştu. Kılıf görsellerine bakılırsa bu tasarımın hayata geçirilme ihtimali hayli yüksek.

Samsung Galaxy S11 Plus'ın tasarımı netleşti

https://www.donanimhaber.com/samsung-galaxy-s11-plus-in-tasarimi-netlesti--116438

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...