Elon Musk, yeni Tesla Cybertruck ile sokaklarda görüntülendi

Share

Tesla ve SpaceX CEO’su Elon Musk’ın geçen ay tanıtımını yaptığı Cybertruck, Los Angeles sokaklarında görüntülendi. Aracı gören vatandaşlar, sürücünün Elon Musk olduğunu fark edince telefonlarına sarıldı. Fotoğraf karesi kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Los Angeles şehrinde yaşayan bir Reddit kullanıcısı Tesla’nın Cybertruck aracını yollarda yakaladı ve çektiği fotoğrafı internette paylaştı. Fotoğraf, sosyal medyada hızla yayılırken aracı gören vatandaşlar araca büyük ilgi gösterdi.

ELON MUSK SÜRÜCÜ KOLTUĞUNDA

Reddit kullanıcısı, gördüğü Cybertruck aracının sürücü koltuğunda Elon Musk’ın yer aldığını ve ‘Nobu’ adında bir restorana gittiğini belirtti.

CYBERTRUCK DÜNYA GÜNDEMİNDE

Elon Musk, yeni oyuncağı Cybertruck ile sokaklarda görüntülendi

Geçtiğimiz ay Elon Musk Cybertruck’ı tanıttığında aracın tasarımı birçok insanın dikkatini çekti. Bazıları aracın dış görünüşüyle ilgilenirken bazıları da teknik donanımına ve maliyetine odaklanıyor.

Tesla’nın sıra dışı tasarıma sahip olan bu aracı 250 mil, 300 mil ve 500 mil olmak üzere üç farklı menzil seçeneği ile geliyor. Bunu KM’ye çevirdiğimizde 400 KM ile 800 KM arasında bir menzil sunulduğunu görülüyor.

SonDakika

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...