Instagram’a Facebook imzası geldi

Share

Gün geçtikçe sosyal medya platformları yenilikler kazanmaya devam ediyor. Şimdi de Facebook, Instagram güncellemesi için hamle yaptı. Bie süredir WhatsApp’ta görülen yenilik artık Instagram‘da da olacak. Facebook Instagram üzerine de imzasını atacak.

2004 yılından bu yana insanlar sosyal medya platformlarında etkiletişim halindeler. Bu durum hem arkadaşlık hem de iş görüşmeleri için geçerli. Haliyle sosyal medya platformlarının kullanımı kolaylaştıracak şekilde gelişmesi de kaçınılmaz bir durum olarak karşımıza çıkıyor.

Facebook Instagram için yeni hamlesini yaptı

Kullanıcılar popüler uygulamaları kullanırken direkt olarak erişim sağlıyordu. İlk çıktıkları günden beri oldukça büyük kullanıcı kitlesi edinen bu platformlar, sık sık güncelleme alıyorlar. 2010 yılında manzara fotoğrafı paylaşımı için kurulan sosyal medya sitesi, oldukça ilgi çekince Facebook tarafından satın alınmıştı. Aynı durum WhatsApp Messenger içinde söz konusu.

Tersine mühendislik uzmanı Jane Manchun Wong tarafından atılan bir tweet, Instagram üzerinde çalışmalar yapıldığını doğruladı.

WhatsApp içerisinde uygulama başlarken ilk etapta sadece logo dahil edilmişti. Sonrasında kullanıcılar aldıkları güncellemeyle beraber, “From Facebook” yazısını görmeye de başladı.

Instagram için de içinde bu hamleyi yapmayı planlayan şirket, ilk etapta logo gösterimi yapmaya başlamıştı. Şimdiyse yapılan güncellemeyle birlikte artık Instagram açıldığı zaman tıpkı Whatsapp‘ta olduğu gibi Facebook imzası yer alacak.

https://shiftdelete.net/facebook-instagram-imzasi

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...