5X5: Spotify 2019 yıldız şarkılarımız

Share

2019 yılı bazen tatsızlıklar bazen de güzellikler getirdi bize. Şaşırtıcı sürprizleriyle diğer yıllardan pek de bir farkı yoktu aslında. 2019’u diğer yıllarla mukayese etmeyeceğiz merak etmeyin, amacımız şarkı listesine geçiş yapmadan önce yılın son zamanlarının anlam ve önemine değinmek.

Biz yıl içinde dinlediğimiz şarkıları unutuyoruz belki ama Spotify sağ olsun her yılın son haftalarında bize hatırlatıyor. Yılımızı özetliyor aslında bu şarkılar. Dinledikçe, 2019’un ilk günlerinden itibaren neredeyse 12 ay bir film şeridi gibi gözlerimizin önünden geçiyor.

Henüz 2019 yılının yıldız şarkılarına göz atmadıysanız önce bizim listemize göz atabilirsiniz.

Serinletici 5X5 kategorisinde Spotify’da en çok dinlediğimiz 5 şarkı:

5- Senorita / Shawn Mendes ft Camila Cabello

4- Sweet Dreams / Eurythmics

3-Torn Between Two Lovers / Mary MacGregor

2- Shallow / Lady Gaga ft Bradley Cooper

1- Mad World / Riverdale Cast

Bonus: How To Dream / Sam Phillips

Melodisi ile dinlemeye başladığınız an sizi sarıp sarmalayan How To Dream ile tüm Gilmore Girs severlere selam gönderiyoruz. Belki de diziyi en baştan (tekrar ve tekrar) izlemenin zamanı gelmiştir.

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...