Düşe Yazdım – Emirhan Sarıca

Share

Yaşadığınız hayatın aslında sizin hayatınız olmadığınızı öğrendiğinizde ne yaparsınız? Bildiğiniz gerçeklerin aslında bir yalan olduğunu anladığınızda ne hissedersiniz?

Çağrı da bu duyguları hissettiğinde ne yapacağını bilemedi. Olayların gidişatı onu başka yollara sürüklemeye başladığında onun için önemli olan kişiyi düşündü. Ayda’yı…

Gitar kursunda tanıştığı Ayda’nın hayatının merkezi olacağından habersizken onu bekleyen sırların açığa çıkmasıyla kendini bir anda maceranın içinde buldu.

Hayatının amacı olan kendi şarkısının besteleyip ona klip çekmektir. Hiç ummadığı bir kişi tarafından ve hiç ummadığı bir anda karşısına hayallerini gerçekleştirme fırsatı çıktığında hayatı karmakarışıktır. Bu karmaşıklığı çözmeden Ayda’ya bir şey belli etmemeye çalışırken hayat ona oyununu oynar.

Bu kitapta gerçek sevginin nasıl olduğunu hissettim. Yazar yarattığı karakterler ile bana aşkın ve sevginin gücünü yeniden hissettirdi. Sanki karakterler yaşadıkları olayları yanımda yaşıyordu ve fedakarlığın o güzel melodisi sayfalara aktığında yüzümde tebessüm oluştu.

Yazarın dilinin akıcı olmasından dolayı kitabı hemen okuyacağınızı düşünüyorum. Bir sonraki sayfada neler olacak diye merakla okuyacağınızı düşünüyorum. Yazarın 17 yaşında olması ve bu genç yaşında güzel bir kitap çıkardığı için kendisini tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum ve yeni kitaplarını merakla bekliyorum.

Bölümlerin başında yazar okuyucularına çok güzel şarkılar önermiş. Ben severek dinledim.

Düşlerinizin gerçekleşmesi dileği ile..

Eğer bir çırpıda biten bir kitap istiyorum, içinde aşk olsun, fedakarlık olsun, sırlar olsun diyorsanız bu kitabı seveceğinizi düşünüyorum.

“Bazen insan yarım hisseder kendini, bir yarım kalmışlık vardır herkesin içinde. Kimisi bakışlarıyla anlatır bunu, kimisi ise sözleriyle… Ateş gibi dökülür sözler…”

“Bazen susmak çözüm gibi görünse de her şeyden uzaklaştırıyor insanı.”

“Bazı şarkılar insanı hayallere daldırır. Bazen en ufak bir kelime ile çok uzaklara gidersin. Hayat hep yol sunar. Belki yanlış yoldasındır. Ama yine de gitmen gerekir. Ne kadar zor olsa da gitmelisin.”

“İnsanlar ayrılıyorsa hep bu yüzden ya zaten, biri diğerini dinlemediği için ayrılıyor.”

Fulden Ufacık

İstanbul Üniversitesi’nde işletme eğitimi gören Fulden, okuduğu kitaplar ile kitap sevgisi aşılamayı amaçlıyor. Onun istediği hayatınızdaki dertlerden beş dakika bile olsa uzaklaşıp başka dünyalara yelken açmanızı sağlamak.

You may also like...