Google ve servislerine erişim sağlanamıyor

Share

Son günlerde Google ile alakalı çıkan haberlerin ardından şimdi de Google’a erişilemiyor. Türkiye’de çoğu kişi Google ve Google servislerine erişimde sıkıntı yaşıyor. Bu sıkıntının yanı sıra Türkiye genelinde de erişim sıkıntısı yaşanıyor. Sosyal medyada çoğu kişi Google çöktü mü gibi soruları da soruyor.

Google çöktü mü?

Google ve internet servisleri üzerinde sıkıntılar yaşanıyor. Şu anda Google ve Google servisleri yanı sıra Türkiye genelinde de internete erişimde sıkıntı yaşanıyor. Sosyal medyada da kullanıcılar bu konu hakkında konuşuyor.

Google servisleri arasında yer alan YouTube, Gmail, Google Analytics gibi servislere erişim sağlanamıyor. Bu sıkıntı ile aynı anda Türkiye’de internete erişim sıkıntısı da neler oluyor sorunu gündeme getirdi. Google çöktümü sorusunun ardından internet hakkında da sıkıntılar devam ediyor

Bu konu hakkında detaylı bir bilgi veya basın açıklaması da bulunmuyor. Operatörler veya servis sağlayıcılarının da yaşanan gelişmeler ile alakalı da açıklama yapmış değil.

Son günlerde yaşanan Google hakkındaki gelişmelerin ardından internetin yavaşlaması ve bazı bölgelerde erişilememesi ardından Google servisleri hakkındaki soru da soru işaretleri yarattı. Şu anda Google Maps dahil hiçbir servis çalışmıyor.

https://shiftdelete.net/google-a-kimse-ulasamiyor

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...