Vedat Milor, öğrenci evine konserve gönderdi

Share

Gastronomi yazarı Vedat Milor, kendisine “Kendimizi ana evinde hissedeceğimiz bir hediye yok mu?” diye soran bir öğrenci evine konserve yollayarak sürpriz yaptı.

Milor’e Twitter hesabı üzerinden yazan bir öğrenci “Vedat bey, öğrenci evinde 3 kişi kalıyoruz makarna harici diğer tatları unuttuk. Böyle kendimizi ana evinde hissedeceğimiz bir hediyeniz yok mudur?” dedi. Milor kendisine Twitter üzerinden yazan kişiye özel mesaj üzerinden yanıt verdi.

Öğrencinin paylaştığına göre, Milor özel mesaj yazarak öğrenci evinde kalan kişinin adresini istedi. Öğrencinin Milor’e yanıtı, “En sevdiğim gurme sensin” oldu.

Milor, sosyal medya üzerinden mesajlaştığı takipçisinin evine konserve gönderdi. Hediyesi eline geçen takipçi, gelen konserveyi ve Vedat Milor’un içine yazdığı “Kendini ana evinde hissedeceğin tek hediye olmalı” notunu paylaştı.

T24

Sema Doğan

Akdeniz Üniversitesi İktisat Bölümü'nden mezun olan Sema, İzmir'de özel bir şirkette danışman olarak çalışıyor. Konu film olduğunda izleyicilikten yorumlamaya her alanda heyecanına engel olamayan Sema'yı arkadaşları "Film Girl" olarak anıyor. Bununla birlikte teknolojiye büyük ilgi duyan Sema, Serinletici için kültür-sanat, yaşam ve teknoloji içerikleri sağlıyor.

You may also like...