Twitter’da çentiksiz iPhone sızıntısı

Share

Yeni iPhone 12 ve iPhone SE 2 hakkında oldukça fazla şey duymaya başladığımız şu günlerde, cihazlar hakkında önemli sızıntılar da gelmeye devam ediyor. Bugün de resmi Apple Support Twitter hesabının kapak görselindeki çentiksiz iPhone dikkat çekti!

Apple Support Twitter hesabı çentiksiz iPhone ile karşımızda

Bu sıralar Apple hem iPhone 12 sızıntıları hem de 2020 yılı Mart gibi çıkması beklenen iPhone SE 2 sızıntıları ile karşımıza çıkıyor. Bu süreçte cihazların donanımsal özellikleri hakkında net detaylar bulunmasa da her geçen gün tasarımları netleşiyor.

Bugün de isabetli sızıntılarıyla tanınan Ben Geskin tarafından paylaşılan önemli detay, iPhone 12 konusundaki soru işaretlerini tekrar gün yüzüne çıkardı. Apple’ın destek için açtığı resmi Twitter hesabı Apple Support‘un kapak görselindeki iPhone’ların, iPhone 12 olduğu düşünülüyor.

Apple çentiksiz iPhone ile karşımızda! - ShiftDelete.Net (1)

Bu görseli bilerek mi, yoksa bir hata ile mi paylaştılar henüz bilinmese de çentiksiz iPhone devri başlıyor olabilir. Temelde kapak görselinde bulunan çentiksiz iPhone, iPhone 8 Plus‘tan sonra karşımıza çıkan sadece ahize çizgisinin bulunduğu konsept tasarımlara benziyor.

Arka tarafı gözükmeyen cihazların full ekran konsepti ve sadece ahize çentiği gibi duran ekran üzerindeki ufak çizgi oldukça şık duruyor. iPhone X çıktığından bu yana belli aralıklarla karşımıza çıkan bu iPhone konseptleri de gerçek oluyor olabilir. Apple gerçekten de bu yıl böyle bir tasarımla karşımıza çıkarsa kullanıcılar tarafından oldukça büyük bir beğeni toplayabilir.

https://shiftdelete.net/appledan-yeni-iphonelar-ile-ilgili-sasirtan-gorsel

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...