JJ Abrams’tan, Skywalker’ın Yükselişi’ne gelen eleştirilere yanıt: Haklılar

Share

Yıldız Savaşları’nın (Star Wars) yeni üçlemesinin son filmi olan ‘Skywalker’ın Yükselişi’nin (The Rise of Skywaker) yönetmeni JJ Abrams, film hakkındaki eleştirileri haklı bulduğunu söyledi.

‘Skywalker’ın Yükselişi’ eleştirmenler ve hayranlardan karışık tepkiler aldı. Bazı hayranlar ‘Skywalker’ın Yükselişi’nin 9 filmlik serinin “hak ettiği” son olduğunu ifade ederken, bazıları ise bu görüşün karşı tarafında yer aldı. Film, Rotten Tomatoes’da en düşük not alan Yıldız Savaşları filmlerinden biri oldu.

Vanity Fair panelinde konuşan Abrams, bahsi geçen değerlendirmeleri haklı bulduğunu söylerken, “Filmi her şeyden çok sevenler de haklı” dedi. Ünlü Yönetmen, “Yıldız Savaşları konusunda nasıl herkesi memnun edebilirsiniz?” ifadelerini kullandı.

“Bir tasarım, müzik, hikaye seçiminin bazılarını memnun edip, bazılarını etmeyeceğini başından beri biliyorduk” diyen Abrams, “Ve hepsi haklı” diye konuştu.

T24

Sema Doğan

Akdeniz Üniversitesi İktisat Bölümü'nden mezun olan Sema, İzmir'de özel bir şirkette danışman olarak çalışıyor. Konu film olduğunda izleyicilikten yorumlamaya her alanda heyecanına engel olamayan Sema'yı arkadaşları "Film Girl" olarak anıyor. Bununla birlikte teknolojiye büyük ilgi duyan Sema, Serinletici için kültür-sanat, yaşam ve teknoloji içerikleri sağlıyor.

You may also like...