Galaxy S11 yerine Galaxy S20 gelebilir!

Share

Galaxy S11 ailesi hakkında birçok sızıntı çıkmaya devam ederken, S11’in ismi konusunda farklı iddialar da geliyor. İsabetli sızıntılarıyla tanınan Twitter kullanıcısı Ice Universe 2020 yılında Galaxy S11 yerine Samsung Galaxy S20 geleceğini iddia etti.

Galaxy S11, Galaxy S20 olarak mı gelecek?

Bir süredir yeni Galaxy S11 ailesinin özellikleri sızdırılmaya devam ediyordu. Donanımsal ve tasarımsal özellikleri henüz tam olarak netleşmese de artık ortalama nasıl bir cihazla karşılaşacağımıza dair fikrimiz var. Fakat bugün de yeni Galaxy S11 ailesi ile ilgili yeni bir iddia daha ortaya çıktı.

Galaxy S11, Galaxy S20 olarak mı gelecek_ - ShiftDelete.Net

Twitter’dan yaptığı paylaşımlar ve isabetli sızıntılarıyla tanınan ünlü tipster Ice Universe, Samsung’un 2020 yılına özel Galaxy S11 yerine Galaxy S20 ismiyle yeni amiral gemisi cihazlarını sunacağını iddia etti. Cihazlar Galaxy S20 ismi ile gelirse, diğer senelerde nasıl bir sıralama izleneceği de oldukça büyük bir merak konusu.

Sızdırılan bazı raporlar şirketin isim sürecini S10, S20, S30, S40 diye devam ettireceğini söylerken, bazıları ise S20’den sonra tekrar S11, S12 şeklinde devam edeceğini iddia ediyor. Tabii ki bu sürecin tamamı iddialardan oluştuğu için yeni Galaxy ailesinin tanıtımına kalan sürenin biraz daha azalmasını beklemeliyiz. Süre azaldıkça cihazın isim, donanım ve tasarım özellikleri de daha net olacak gibi duruyor.

https://shiftdelete.net/yeni-yil-galaxy-s20-ile-karsimiza-cikabilir

Tolga Erbak

Kırklareli’de doğan Tolga Erbak, ilk ve orta öğretimini aynı şehrin Lüleburgaz ilçesinde tamamladı. Eğitim yaşamına İstanbul Kültür Üniversitesi’nde işletme okuyarak devam eden Tolga, üniversite yaşamının ardından İngiltere’de dil eğitimini tamamladı. Bu süre zarfında online dergi EDergim’in genel yayın yönetmenliği, yabancı film/diziler için altyazı çevirileri ve çeşitli dergi & sitelere Formula 1 haber çevirileri yapıp köşe yazıları yazan Tolga, aynı zamanda Türkiye’de önemli yer tutan sözlük sitelerinden Limon Sözlük’ün de kurucusu. Tolga Erbak’ın 2010 yılında başladığı ilk romanı Gidecek Var, yaklaşık 1,5 yılda tamamlandı ve 2012′nin Aralık ayında, Cinius Yayınları’ndan çıktı. 2015 yılında Beykent Üniversitesi İşletme Yönetimi (MBA) bölümünde yüksek lisansını tamamlayan Tolga, yine 2015’te, internet kullanıcılarının değişen beklentileri çerçevesinde Limon Sözlük’ü yeniden konumlandırarak aktüel haber-eğlence sitesi Serinletici'nin kurulmasına öncülük etti ve halen Serinletici genel yayın yönetmenliği konumunda yer alıyor.

You may also like...