Google Pixel 4a fiyatı ile şaşırtabilir

Share

Geçtiğimiz günlerde performans testi ortaya çıkan Google Pixel 4a performansıyla bekleyenlerin dikkatini çekmişti. Bildiğimiz üzere, bir önceki model olan Google Pixel 3a 399 dolarlık bir fiyat etiketiyle karşımıza çıkmıştı. Şimdi ise Google Pixel 4a fiyatı beklenenden daha ucuz olabileceğine dair söylentiler ile ortaya çıktı.

Google Pixel 4a bir süredir farklı sızıntılarla karşımıza çıkıyor. Kısa süre içerisinde tanıtılması beklenen cihazın birçok özelliği neredeyse tamamen netleşti. İsabetli sızıntılarıyla tanınan Twitter kullanıcısı Evan Blass tarafından sızdırılan resmi afişler göz önüne alındığında cihazın fiyatının 399 dolar olarak sunulması bekleniyordu. Şimdi ise cihazın fiyat politikası konusunda değişikliğe gidileceği iddia ediliyor.

9to5Google editörlerinden Stephen Hall’ın iddialarına göre Google bu sefer 64 GB dahili depolama seçeneğinden vazgeçecek. Stephan Hall’a göre Google Pixel 4a 128 GB dahili depolama seçeneğiyle karışımıza çıkacak ve cihazın fiyatı 349 dolar olacak. Söylediklerinin farklı raporlara dayandığını iddia eden Hall, her iki söylentinin de doğru kaynaklardan geldiği ön görülürse Google’ın 399 dolarlık fiyat etiketini, İPhone SE’den dolayı değiştirmiş olabileceği düşünülüyor.

Geçtiğimiz ay tanıtılan yeni iPhone SE ile rekabet etmek isteyen Google, muhtemel ihtimallere göre daha düşük bir fiyat politikası ile karşımıza çıkacak. Kısa süre içerisinde tüm detayların da netleşmesi bekleniyor.

Beklenen Google Pixel 4a özellikleri

– Qualcomm Snapdragon 730 işlemci

– 6 GB RAM (Farklı seçenekler de olması bekleniyor.)

– 8 Megapiksel değerinde Sony IMX355 sensörü ile gelen ön kamera

– 12.2 Megapiksel değerinde Sony IMS363 sensörü ile gelen arka kamera

– 2.340 x 1.080 piksel Full HD+ çözünürlüğünde OLED ekran

https://shiftdelete.net/google-pixel-4a-fiyati-beklenenden-ucuz-olabilir

Enes Demircioğlu

Hayatta "gündem" dendiğinde çevresindeki herkesin kendisine koştuğu Enes, gündemi Serinletici ile dünyaya sunuyor. Aynı zamanda Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü öğrencisi olan Enes, müziksiz yaşayamayanlardan...

You may also like...