2020 Volkswagen Golf 8 tanıtıldı

Share

Volkswagen, C-hatchback segmentinde mücadele eden popüler otomobili Golf’ün 8. jenerasyonunu tanıttı.

Otomobilin tasarımına bakarsa Golf 7 modeline göre önemli tasarım değişikliklerinin olduğunu görüyoruz. 2020 Volkswagen Golf, daha ince far çizgilerine sahip. Izgarası daralan otomobilin alt ızgarası da artık yeni bir çizgiyle gelecek. Otomobilin arkasında ise LED stopların diğer Volkswagen modellerine benzediğini görüyoruz. Volkswagen Arteon ve Touareg modellerindeki farlar, Golf 8 modeline de ilham vermiş gibi duruyor. Otomobile yandan baktığımızda ise çizgilerin çok fazla değişmediğini görüyoruz.

Kabinde de bizi tamamen dijital ekranlar karşılıyor. Artık hem gösterge paneli hem de bilgi-eğlence ekranı dijital. Ortaya çıkan fotoğraflardan gördüğümüz kadarıyla otomobilde head-up display kullanılıyor. Tabii muhtemelen bu teknoloji üst donanım seviyelerinde kullanılacak.

2020 Volkswagen Golf motor seçenekleri ile ilgili detaylara baktığımızda ise otomobilde 1 litrelik ve 1.5 litrelik benzinli motorların olacağını görüyoruz. Ayrıca, Golf 8 hibrit seçenekleri ile de yollara inecek.

Almanya Wolfsburg’daki fabrikada üretilecek olan 2020 Volkswagen Golf tabii ki yine MQB platformunda yükseliyor. Araç ilk olarak, Aralık 2019’da Avusturya ve Almanya’da satışa çıkacak.

https://shiftdelete.net/2020-volkswagen-golf-ozellikleri

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...