Captain America oyuncusu cinayetten tutuklandı

Share

Captain America: The First Avenger filminde rol alan oyuncu Mollie Fitzgerald, annesinin taksirle ölümüne neden olmaktan tutuklandı.

Annesinin taksirle ölümüne neden olmakla suçlanan 38 yaşındaki Fitzgerald, tutuklanarak cezaevine konuldu. Oyuncunun henüz bir avukat tutup tutmadığı bilinmiyor.

Yetkililer, Mollie Fitzgerald’ın 68 yaşındaki annesi Patricia Fitzgerald’ın 20 Aralık’ta ABD’nin Kansas şehrindeki evinde ölü bulunduğunu belirtti.

Mollie Fitzgerald, oyunculuğun yanı sıra film yönetmenliği ve yapımcılık işiyle de uğraşıyor. Bugüne dek daha çok The Lawful Truth (2014) ve The Creeps (2017) gibi düşük bütçeli filmlerde çalıştı.

Captain America’da Stark Girl’ü canlandıran Fitzgerald, filmde yönetmen Joe Johnston’a asistanlık da yaptı. 2011’de verdiği bir röportajda Fitzgerald, “Bu prodüksiyonun bir parçası olmak hayatımın en iyi deneyimlerinden biriydi” ifadesini kullanmıştı.

NTV

Sinem Bekler

Çeşitli gazetelerde muhabir olarak çalışan Sinem, yayıncılığın geleceğini online medyada görmesiyle son dönemdeki çalışmalarını bu yöne kaydırmaktan bir an bile kuşku duymadı. İşletme Bölümü mezunu olan Sinem, kültür sanat dünyasıyla da yakından ilgileniyor ve kendini tam bir başak kadını olarak nitelendiriyor.

You may also like...