7 yaşındaki çocuk AirPods yuttu

Share

Apple’ın kablosuz kulaklığı AirPods ve AirPods Pro satış rekorları kırmaya devam ederken, şaşırtıcı ve korkutucu bir olay ile gündeme geldi. Yılbaşı gecesi AirPods yutan 7 yaşındaki çocuk için seferber olan doktorlar oldukça şaşırdı.

7 yaşındaki oğluna yılbaşı hediyesi olarak AirPods alan Kiara Stroud, kulaklığı alırken böyle bir olayla karşı karşıya kalacağını hayal bile edemediğini belirterek, diğer anneleri çocuklarını bu tür kulaklıklardan uzak tutmaları konusunda uyardı.

Çocuğunun kulaklığı uzun süre ağzında tuttuğunu belirten anne, yuttuğunu fark ettiğini belirten anne soluğu hastahanede aldı. Hastahanede çocuğunun AirPods yuttuğunu söylediğinde, bazı doktorların “AirPods nedir?” şeklinde yanıt aldığını belirten anne, X-Ray görüntüsü sayesinde durumun doğrulandığını dile getirdi.

7 yaşındaki çocuk AirPods yuttu!

Doğrudan müdahale gerekmediğini belirten Atlanta Egleston Hastanesi – Çocuk Sağlığı bölümü doktorları, aileye endişe duymamaları gerektiğini ve AirPods’un doğal yollarla dışarıya çıkacağını söylemiş. Anne bu olaydan sonra çocuğunun diğer hediye olan telefondan ve kulaklıktan uzak durduğunu belirtiyor.

https://shiftdelete.net/7-yasindaki-cocuk-airpods-yuttu

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...