GTA 6’nın ardından Rockstar Games kapanabilir

Share

Oyun dünyasının en çok konuşulan oyunu olan GTA 6 için bekleyenleri üzen bir haber geldi. Ortaya çıkan bir iddiaya göre, GTA 6‘nın duyurulmasının ardından Rockstar Games kapanıyor. Reddit üzerinden yayınlanan iddiaya göre, GTA 6 Rockstar Games tarafından duyurulan son oyun olabilir.

Rockstar Games kapanıyor iddiası bomba etkisi yaptı

Geçtiğimiz hafta Reddit üzerinden yapılan paylaşımda, GTA 6 hakkında bazı bilgiler sızdırılmıştı. Rockstar Games’te çalıştığını iddia eden kullanıcı, oyunun sahip olduğu şehirlerin ve karakterlerin başlıca özelliklerini yazmıştı. Şimdi yine Reddit kaynaklı bir iddia ortaya atıldı. “noleaksherebruh” isimli kullanıcı “Rockstar Games is going to shot down soon” başlığında yaptığı paylaşımda, bilginin oldukça büyük olduğunu belirtti.

Rockstar games kapanıyor

İddiaya göre Rockstar Games, uzun süredir beklenen oyun GTA 6‘yı duyurup, faaliyetlerine son verecek. Bu nedenle oyunun bekleme süresinin bu denli uzadığı söyleniyor. Firmanın yapabileceği en iyi oyunu oyuncularla buluşturup, oyun geliştirmelerine son vereceği iddia ediliyor.

Bunlarla birlikte, şirketin animasyon geliştiricilerinin ürettiği yeniliklerin, şirket içinde beğenilmediği belirtildi. Uzun zamandır firmada çalışan kişilerin, işten ayrıldığı ve yeni başlayanların da zorlaşan iş koşulları nedeniyle işten çıktığı söyleniyor. Bu yaşanan olayların sonucunda şirketin yönetimini de mutsuz bir hava bürümüş durumda.

Geliştirilen oyunun, en iyisi olmasını isteyen yönetim, sorunların çözümü için arayış içinde.

GTA 5 Online için de bazı iddialar bulunuyor. Şirket gelecek yılla birlikte GTA 5 Online’ın fişini çekebilir. Bunun, GTA 6’nın duyurulmasına yakın bir zamanda olması bekleniyordu.

GTA 6 Rockstar Games için bir kilometre taşı olmuş durumda. Çünkü, firma oyunun geliştirilmesinde büyük emek harcadı ve bunun karşılığını görmek istiyor.

https://shiftdelete.net/gta-6-rockstar-gamesin-sonunu-getirebilir

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...