Galaxy S20 kılıfları ortaya çıktı

Share

Finlandiya merkezli alışveriş sitesi Luurinetti, Samsung’un yeni amiral gemileri için hazırlanan kılıfları gözler önüne serdi. Galaxy S11e, S11 ve S11 Plus olarak listeleniyor olsa da, son günlerde ortaya çıkan raporlarda cihazların Galaxy S20, S20 Plus ve S20 Ultra olarak adlandırılacağının belirtildiğini duyurmuştuk.

Galaxy S20 kılıfları sayesinde tasarım netleşiyor

Galaxy S11 / Galaxy S20 tartışmasını bir kenara bırakarak kılıflara odaklanmak gerekirse: S20 Plus modeline ait olduğu belirten kılıflar, bugüne kadar ortaya çıkan görselleri doğruluyor. 6.7 inç büyüklüğündeki ekran Note 10 ile benzer şekilde ortalanmış bir ekran deliğine sahip. Arkada ise birden fazla kamera var.

Galaxy S10e’nin yerini alması beklenen S20 ise üç arka kameraya ev sahipliği yapacak. Kılıflar bunu doğrularken, 6.4 inç büyüklüğünde bir ekran göreceğiz.

En gelişmiş model olduğu belirtilen Galaxy S20 Ultra‘ya geldiğimizde ise işler karışıyor. OnLeaks tarafından geçtiğimiz günlerde paylaşılan render görselleri ile kılıf görsellerindeki arka kamera kurulumu farklılık gösteriyor. Kılıf görsellerinde arka kamera kurulumu daha dağınık bir yapıda.

S20 serisinin ve Fold 2’nin 18 Şubat’ta piyasaya sürülmesi bekleniyor.

https://shiftdelete.net/galaxy-s20-kiliflari-ortaya-cikti

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...