Emoji’li AirPods kutuları geliyor

Share

AirPods ile birlikte kablosuz kulaklık modasının kapısını aralayan Apple, şimdi de bu modayı daha da renkli bir hale getirmeyi planlıyor. Emojili AirPods, yeni nesil gençliğin kendini ifade biçimini kulaklıklarına yansıtmasını sağlayacak.

Apple mühendisleri, AirPods Pro ile beraber daha uzun pil ömrüne sahip bir kablosuz kulaklık deneyimi sunmuştu. Şimdi ise bu deneyimi daha da kişiselleştirmek için AirPods kullanıcılarına yeni imkanlar sunuluyor.

Peki ama Apple, emojileri AirPods tasarımının neresinde kullanacak? Özellikle Apple tasarımlarının minimal yapıda olduğu düşünülürse, emojilerin bu minimal tasarım yapısına ters düşmemesi gerekiyor.

Emojili AirPods hangi emojileri içerecek?

Apple aslında uzun süredir AirPods kutusu özelleştirme için şirin gravürleri, kullanıcı isteğine göre basabiliyor. Ancak son zamanlarda kullanıcıların farklı bir isteği ağır basmaya başladı.

Bugün için günümüzün temel iletişim dillerinden biri haline gelen emojiler, özellikle Apple kullanıcıları için farklı bir anlam içeriyor.

Apple, özellikle her sene yaptığı güncellemelerle emoji dünyasına yeni üyeler kazandırıyor. Android emojilerine göre çok farklı bir yerde olan Apple, şimdi de bu emojileri AirPods kutularına taşıyacak.

İlk ortaya çıkan bilgilere göre tam otuz çeşit emoji AirPods saklama kutuları için kullanılabilecek. Bu yeni tasarım tabii ki AirPods Pro için de geçerli.

emojili airpods, airpods kutusu özelleştirme, aipods pro

Gülen yüz, tamam işareti, tek boynuzlu at, uzaylı gibi farklı emojileri, AirPods saklama kutusu üzerine yazdırılabilecek. Şu an için Apple ek bir ücret almadan 20 farklı deseni kutulara basabiliyor. Emojilerin bu baskıların yerine geçmesi ya da ek olarak sunulacağı düşünülüyor.

https://shiftdelete.net/emojili-airpods-kutusu

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...