İran, Irak’taki ABD üslerini vurdu

Share

İran Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani’nin ABD tarafından öldürülmesinin ardından bölgede tansiyon yükseliyor.

Irak’taki ABD üslerine İran tarafından balistik füzelerle saldırı düzenlenirken, Devrim Muhafızları’ndan yapılan açıklamada “İran’a karşı düşmanca ve saldırganca eylemlerin kaynağı hedef alınacaktır” denildi.

Saldırılar sonrası Beyaz Saray’da hareketlilik gözlenirken, ABD Başkanı Donald Trump ve üst düzey yetkililer ‘ulusal güvenlik toplantısı’ gerçekleştirdi.

Trump, daha sonra Twitter hesabından paylaştığı mesajında “Her şey yolunda! Can kaybı ve hasar tespit çalışmaları sürüyor. Yarın sabah açıklama yapacağım” dedi.

T24

Sema Doğan

Akdeniz Üniversitesi İktisat Bölümü'nden mezun olan Sema, İzmir'de özel bir şirkette danışman olarak çalışıyor. Konu film olduğunda izleyicilikten yorumlamaya her alanda heyecanına engel olamayan Sema'yı arkadaşları "Film Girl" olarak anıyor. Bununla birlikte teknolojiye büyük ilgi duyan Sema, Serinletici için kültür-sanat, yaşam ve teknoloji içerikleri sağlıyor.

You may also like...