Galaxy Fold 2 yerine ‘Galaxy Bloom’ geliyor

Share

Samsung’un önümüzdeki ay MWC 2020’den hemen önce Galaxy S20 ve Galaxy Fold 2‘yi tanıtılacağı herkes tarafından bilinir hale gelirken, CES 2020’de gizli toplantılar yapıldığı ve önemli bilgiler paylaşıldığı ortaya çıktı.

Teknoloji devinin iş ortakları ve GSM operatörleri ile gerçekleştirdiği toplantıda bazı ürünlerini sergilediği iddia ediliyor. Bu şaşırtıcı bir durum değil, geçtiğimiz yıllarda da telefonlar satışa sunulmadan önce iş ortaklarına gösterilmişti.

Samsung CEO’sundan Galaxy Bloom açıklaması

Bu toplantı hakkında dikkat çekici bir diğer detay ise, Samsung Mobile CEO’su DJ Koh‘un Galaxy Fold 2 olarak bildiğimiz yeni katlanabilir telefonun resmi adını açıklaması. İddialara göre telefon Galaxy Bloom olarak adlandırılacak.

galaxy bloom

Hatta toplantıya katılan birinin gizlice çektiği fotoğrafta, Galaxy Boom ifadesi açıkça görülüyor. Buna ek olarak Samsung’un Galaxy S11 yerine Galaxy S20 modellerine geçiş yapacağı da toplantıda doğrulanan bilgiler arasında.

Hem 4G hem de 5G versiyonu bulunan Galaxy Bloom, 8K video kayıt desteğine sahip olacak. Böylece Samsung içerisinde bir ilki gerçekleştirmiş olacak.

https://shiftdelete.net/samsung-galaxy-bloom-geliyor

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...