Netflix, The Punisher ve Jessica Jones dizilerini iptal etti

Share

Bünyesindeki Marvel dizilerini birer birer iptal etmeye devam eden Netflix, The Punisher ve Jessica Jones için de nihayet beklenen duyuruyu yaptı. Bugün konuyla ilgili resmi bir açıklama yayınlayan dijital yayın servisi, her iki dizinin de platforma veda ettiğini açıkladı.

Deadline’a konuşan Netflix yetkilileri,”The Punisher dizisi üçüncü bir sezon için Netflix’e geri dönmeyecek. Yapım ekibi ve oyuncu kadrosu, hayranları her anlamda tatmin etmeyi başararak çok beğenilen ve ilgi uyandıran muhteşem bir iş ortaya koydu. The Punisher’ı büyük bir gururla Netflix’te sergilemeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Jessica Jones için ise,”Marvel programımızda yaptığımız son incelemelerin ardından Jessica Jones’un üçüncü sezonunun Netflix’teki son sezonu olmasına karar verdik.” sözleri kullanılmış. Yeni Jessica Jones sezonu bu yıl içerisinde yayınlanacak.

The Punisher ve Jessica Jones’un iptal haberleri elbette konuyu takip edenler için sürpriz olmadı. Netflix’in iptal duyurusunu yapmadan önce The Punisher’ın ikinci sezonunun yayınlanmasını beklediği konuşuluyordu. Bildiğiniz gibi platformdaki diğer Marvel dizileri Iron Fist, Luke Cage ve Daredevil zaten geçtiğimiz yıl sırasıyla iptal edilmişti. Özellikle de Netflix’in popüler dizilerinden olan Daredevil’ın dahi iptal edilmesi bir anlamda The Punisher ve Jessica Jones için artık ümidin kalmadığını göstermişti.

Marvel dizilerinin geleceği şu an için belirsizliğini koruyor. Disney’in yeni yayın servisi Disney+ platformunda dizilerin kaldığı yerden devam etme ihtimalinin güçlü olduğu uzun bir süredir konuşuluyordu. Ancak konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ayrıca Hulu gibi diğer platformların da dizilere ilgi duyduğu söyleniyor.

https://www.donanimhaber.com/Netflix-The-Punisher-ve-Jessica-Jones-dizilerini-de-iptal-etti--108054

Tolga Erbak

Kırklareli’de doğan Tolga Erbak, ilk ve orta öğretimini aynı şehrin Lüleburgaz ilçesinde tamamladı. Eğitim yaşamına İstanbul Kültür Üniversitesi’nde işletme okuyarak devam eden Tolga, üniversite yaşamının ardından İngiltere’de dil eğitimini tamamladı. Bu süre zarfında online dergi EDergim’in genel yayın yönetmenliği, yabancı film/diziler için altyazı çevirileri ve çeşitli dergi & sitelere Formula 1 haber çevirileri yapıp köşe yazıları yazan Tolga, aynı zamanda Türkiye’de önemli yer tutan sözlük sitelerinden Limon Sözlük’ün de kurucusu. Tolga Erbak’ın 2010 yılında başladığı ilk romanı Gidecek Var, yaklaşık 1,5 yılda tamamlandı ve 2012′nin Aralık ayında, Cinius Yayınları’ndan çıktı. 2015 yılında Beykent Üniversitesi İşletme Yönetimi (MBA) bölümünde yüksek lisansını tamamlayan Tolga, yine 2015’te, internet kullanıcılarının değişen beklentileri çerçevesinde Limon Sözlük’ü yeniden konumlandırarak aktüel haber-eğlence sitesi Serinletici'nin kurulmasına öncülük etti ve halen Serinletici genel yayın yönetmenliği konumunda yer alıyor.

You may also like...