Meghan Markle, Disney ile anlaştı

Share

Çarşamba günü, kraliyet ailesinin “kıdemli” üyeleri, bu statülerini bırakacaklarını ve hayatlarını İngiltere ve Kuzey Amerika arasında geçireceklerini açıkladı. Times’ın haberine göre, Meghan Markle vahşi yaşam derneği Elephants Without Borders’a yardım sağlamak için Disney ile bir seslendirme projesi için anlaştı.

Habere göre, ayrılık haberini şaşkınlıkla karşılayan kraliyet ailesi çifti, noelden önce şimdiden “Disney gibi şirketlerle” anlaşma imzalamakla suçladı. Times, Meghan’ın Harry ile Kanada’ya gitmeden önce seslendirmeyi kaydettiğini de ekliyor.

Meghan ve Harry’nin Disney ile çalışması, kendi hayır işlerini Prens William ve Kate Middleton’dan ayırmak için attıkları başka bir adım. Haziran 2019’da, kendi vakıflarını tescilli markaları haline getirmişlerdi. Dük ve düşesin artık kendi web sitelerinden ulaşılabileceğini ve William ile Kate’den ayrı bir yardım kolu olduklarını belirten tescilleme, ilk olarak Aralık ayı sonunda resmen yayınlanmıştı.

Archie’nin doğumundan önce Mayıs ayının başlarında, Harry ve Meghan Windsor’daki Frogmore Cottage’a taşındı. Bu Meghan ve Harry’nin, William ve Kate ile “muhteşem dörtlü” olmaya niyetli olmadıklarının ilk kanıtıydı. Geçtiğimiz haftaki haberler de bunu teyit ediyor gibi gözüküyor.

Elle

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...