Apple’ın orijinal dizisi Defending Jacob’un çıkış tarihini açıklandı

Share

Dijital dizi/film sektörüne rakipleriyle rekabet etmek için iddialı bir giriş yapan Apple, büyük ilgiyle beklenen yeni orijinal dizisi Defending Jacob‘un çıkış tarihini açıkladı. Başrollerinde tanıdığımız isimlerin rol aldığı film, yakında Apple TV+ platformunda yerini alacak.

Chris Evans’lı Defending Jacob, Nisan ayında yayınlanacak

Cupertino merkezli Apple, Hollywood’un önemli isimlerini yeni dizi ve film platformu olan Apple TV+ bünyesine katmaya devam ediyor. Platformun şu an için en çok merak edilen serisi Defending Jacob dizisinin yayın tarihi açıklandı.

Marvel Sinematik Evreni‘nde uzun yıllardır canlandırdığı Kaptan Amerika rolüyle tanıdığımız Chris Evans ve Netflix orijinal yapımı Godless dizisinden tanıdığımız Michelle Dockery‘nin başrollerini paylaşacağı seri 24 Nisan‘da Apple TV+ platformunda yayınlanacak.

Apple, Defending Jacob’un çıkış tarihini açıkladı

Dizinin ilk üç bölümü açıklanan tarihte yayınlanacak, kalan bölümler ise haftalık olarak kütüphaneye eklenecek.

Defending Jacob romanından aynı isimle diziye uyarlanan yapıt, oğlu cinayetle suçlanan savcı bir babanın hikayesini işliyor. Tahmin ettiğimiz gibi Chris Evans’ın rolü de Kaptan Amerika’daki misyonuna benziyor.

Dizide Evans, bir yandan adaleti sağlamaya çalışacak bir yandan da oğlunun yanında olup onu korumaya çalışacak. Dizide rol alacak oyuncular arasında Jaeden Martell, Cherry Jones, Betty Gabriel ve Sakina Jaffrey yer alıyor.

https://shiftdelete.net/apple-yeni-dizisi-defending-jacob-cikis-tarihi-aciklandi

Ali Bardakçı

Gaziantep Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü'nü bitiren Ali, iş yaşamını aynı şehirde sürdürüyor. 19. yüzyıl sanat akımları üzerine hobi amaçlı çalışmaları bulunan Ali, Serinletici'de gündemi her alanda takip etmeyi hedefliyor.

You may also like...