Pocophone X2 geliyor

Share

Xiaomi’nin alt markası olan Pocophone, 2018 yılının Ağustos ayında tanıtımını gerçekleştirdiği Pocophone F1 modeli ile Snapdragon 845 işlemcili en uzun telefon unvanını elde etmiş ve yüksek satış rakamlarına ulaşmayı başarmıştı.

Aradan geçen bir buçuk yılda herhangi bir telefon tanıtmayan Pocophone için sessizlik son günlerde bozuldu. Pocophone F2 için hazırlıklar tüm hızıyla devam ederken, kısa süre önce yapılan açıklamada Redmi ile benzer bir şekilde Pocophone’un da ayrı bir marka olarak yoluna devam edeceği belirtildi.

Pocophone’un ayrı bir marka haline getirilmesinden hemen sonra Pocophone Hindistan‘ın resmi Twitter hesabında “Sezon 2” başlığı ile bir tanıtım videosu yayınlandı. Tanıtım videosunda “POCO X2” ifadesi kullanılıyor.

Geçtiğimiz günlerde markanın yeni telefonu olduğu belirtilen bir cihaz canlı görüntülenmişti. Bu görüntülerin paylaşıldı hesapta Pocophone F2 ve F2 Lite’ın yanı sıra henüz adlandırılmayan üçüncü bir cihazın daha tanıtılacağı belirtildi.

Bu kapsamda üçüncü cihazın yani Pocophone X2’nin her iki modelden daha gelişmiş donanıma sahip olabileceği dile getiriliyor. Veya tam tersi X2 modeli serinin en uygun fiyatlı çözümü olabilir. Bunun netleşmesi biraz zaman alacak.

https://shiftdelete.net/pocophone-x2-geliyor

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...