Kobe Bryant, NBA 2K20 içinde anıldı

Share

Dünyaca ünlü NBA yıldızı Kobe Bryant’ın bir helikopter kazasında hayatını kaybetmesi tüm dünyayı yasa boğdu. Kaliforniya’da düşen helikopterde Kobe ile birlikte 12 yaşındaki kızı da hayatını kaybetti. Los Angeles Lakers’ın efsane isminin hayatını kaybetmesinin ardından NBA 2K20 de harekete geçti. Kobe Bryant NBA 2K20 içinde de anıldı.

12 yaşındaki kızı Gianna Maria-Onore Bryant ile birlikte aynı helikopterde yer alan Kobe Bryant hayatını kaybetti. NBA 2K20 de 41 yaşında hayatını kaybeden efsaneyi unutmadı. Oyunun başlangıç ekranında Kobe’ye yer verildi. Kobe Bryant NBA 2K20 başlangıç ekranında doğum ve ölüm tarihleri ile anıldı. Ekranda Kobe’nin siyah beyaz bir fotoğrafı yerleştirildi.

Hatırlayacağınız gibi NBA 2K10’da Kobe Bryant, kapak yıldızı olmuştu.

Düşme öncesi Sikorsky S-76 model helikopterin bir yamaca çarptığı ve alev alarak yere çakıldığı belirtildi. Kazada pilot, Kobe ve kızı ile birlikte kızının bir arkadaşı ve onun ebeveyni de hayatını kaybetti. Eğer söz konusu kaza yaşanmasaydı Kobe, kızının oynadığı basketbol maçını izleyecekti.

https://shiftdelete.net/kobe-bryant-nba-2k20-baslangic-ekraninda-anildi

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...