Farming Simulator 19, kısa süreliğine ücretsiz oldu

Share

Ücretsiz oyun denildiğinde ilk akla gelen platform olmayı başaran Epic Games Store her hafta farklı bir yapım ile karşımıza çıkıyor. Bu kez 100 TL değerindeki Farming Simulator 19 kısa süreliğine ücretsiz hale geldi.

Adından da anlaşılabileceği üzere bir tarım simülasyonu olan bu oyunun normal satış fiyatı 100 TL. Ancak, Epic Games Store’un sunduğu bu fırsat sayesinde 6 Şubat günü 19:00’a kadar oyuna ücretsiz sahip olabilmek mümkün.

Buraya tıklayarak oyun sayfasına gidebilir ve “Sürümleri Gör” seçeneğine tıkladıktan sonra “Al” diyerek oyunu kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Tabi, bu işlemi gerçekleştirebilmeniz için Epic Games hesabına ihtiyacınız var.

Sitedeki adımları takip ederek kolayca hesap oluşturabilirsiniz. Epic Games oldukça sevilen bu oyunu şu şekilde tanımlıyor: “En iyi tarım simülatörü tamamen elden geçirilmiş grafikleri ve en dolu tarım deneyimiyle geri dönüyor! Modern bir çiftçi ol ve yepyeni tarım aktiviteleri, biçilecek mahsüller ve bakılacak hayvanlarla dolu tarlanı iki büyük Amerika ve Avrupa ikliminde geliştir.”

Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi: 64 bit Windows 7, Windows 8, Windows 10
İşlemci: Intel Core i3-2100T 2.5GHz veya AMD FX-4100 3.6 GHz
Bellek: 4 GB RAM
Ekran Kartı: Nvidia Geforce GTX 650 / AMD Radeon HD 7770 ve daha iyisi
Depolama: 20 GB kullanılabilir alan

https://shiftdelete.net/farming-simulator-19-kisa-sureligine-ucretsiz-oldu

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...