Hızlı ve Öfkeli 9’un ilk fragmanı yayınlandı

Share

Hızlı ve Öfkeli serisinin heyecanla beklenen dokuzuncu filmi için nihayet ilk fragman paylaşıldı. Yaklaşık 4 dakika uzunluğunda olan fragman biraz fazla spoiler içeriyor gibi. Bu nedenle fragmanı izlemeden önce belki iki kere düşünmenizde fayda var diyebiliriz.

Fragmanda genel anlamıyla ünlü Amerikan güreşçisi John Cena’nın canlandırdığı karaktere odaklanıldığını görüyoruz. John Cena filmde Dominic Toretto’nun kardeşini canlandırıyor. Hızlı ve Öfkeli 9’da genel anlamıyla bu iki kardeş arasındaki şiddetli rekabeti izleyeceğiz gibi görünüyor.

Şu an için F9 ismiyle anılan filmde tahmin edebileceğiniz gibi serinin sevilen birçok karakteri geri dönüyor. Vin Diesel haricinde Michelle Rodrigues, Tyrese Gibson, Nathalie Emmanuel, Chris “Ludacris” Bridges filmin başrollerinde yer alacak. Bir önceki filmin sevilen oyuncusu Charlize Theron da yine geri dönen isimler arasında. Son olarak Dwayne Johnson ise maalesef Hızlı ve Öfkeli 9’un oyuncu kadrosunda bulunmuyor.

Hızlı ve Öfkeli 9, 22 Mayıs 2020’de sinemaseverlerle buluşacak.

https://www.donanimhaber.com/hizli-ve-ofkeli-9-un-ilk-fragmani-yayinlandi--118324

Ali Bardakçı

Gaziantep Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü'nü bitiren Ali, iş yaşamını aynı şehirde sürdürüyor. 19. yüzyıl sanat akımları üzerine hobi amaçlı çalışmaları bulunan Ali, Serinletici'de gündemi her alanda takip etmeyi hedefliyor.

You may also like...