iPhone 9 (SE2) üretimi başladı

Share

iPhone’larda ekran büyüklüğü 6.5 inç seviyesine çıkmış olsa da, küçük ekranlı iPhone isteyen büyük bir kitle bulunuyor. Bu kapsamda Mart ayında iPhone SE 2 veya diğer adıyla iPhone 9’un tanıtılacağı herkes tarafından bilinir hale geldi.

Özelliklerinden fiyatına kadar ortaya çıkan tüm detaylarını sizlerle paylaştığımız bu modelin iPhone SE 2 yerine iPhone 9 olarak adlandırılması bekleniyor. Cihaz hakkında paylaşılan son raporlara göre teknoloji devi deneme üretimine başladı.

My Drivers’ın yayınladığı rapora göre, teknoloji devi deneme üretimine başlayarak cihaz için son aşamaya geldi. Bu kapsamda cihazın tasarımında ve donanımında artık değişikliğe gidilmeyeceğini söylememizde sakınca yok.

iPhone SE’nin aksine iPhone 8 ile benzer bir tasarıma sahip olan cihazda, 4.7 inç büyüklüğünde ekran yer alacak. Gelişmekte olan pazarlara hitap eden telefon için toplam sipariş hacminin 30 milyon adedin üzerinde olacağı belirtiliyor.

Deneme sürecinde herhangi bir aksilik ile karşı karşıya kalınmazsa, iki – üç hafta içerisinde seri üretime geçilecek.

https://shiftdelete.net/iphone-9-deneme-uretimi-basladi

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...