Katlanabilir Motorola Razr (2019) için kötü haber

Share

Galaxy Z Flip rakibi Motorola’nın katlanabilir telefonu Razr, geçtiğimiz günlerde ön siparişinde yaşadığı patlamayla gündemdeydi. Bugünse mağazalarda stoklara girmeye başlayan katlanabilir telefon Motorola Razr ekran sorunları iddiaları ile karşı karşıya.

Katlanabilir telefon Motorola Razr ekran sorunları ile gündemde

Samsung’un 11 Şubat‘ta yeni Galaxy S20 ailesinin yanı sıra Galaxy Z Flip isimli yeni katlanabilir telefon modelini de tanıtması bekleniyor. Galaxy Z Flip’in rakibi Motorola Razr da geçtiğimiz günlerde ön sipariş stoklarının tükenmesiyle gündemdeydi. Bugün ise mağaza stoklarına giren Motorola Razr ekran sorunları ile gündemde.

İsabetli sızıntılarıyla tanınan Max Winebach isimli Twitter kullanıcısı, Razr cihazlardaki bazı sorunları paylaştı. Mağaza stoklarına giren Razr cihazları deneyimleyen Max, Motorola’nın bükülme sorunlarıyla karşı karşıya kalacağını iddia etti. Birkaç farklı tweet ile iddialarını görsel ve videolarla destekleyen Winebach’in ardından Motorola Razr’ın da Galaxy Fold sorunlarını yaşayacağı düşünülmeye başladı.

Öncelikle Max, cihazın 1500 dolar‘lık fiyat etiketine rağmen kullanıcılara ucuz bir hissiyat verdiğini belirtti. Ayrıca ekran üzerinde cihazın katlanabilir noktalarında iki büyük çizginin oluştuğunu paylaştı. Çizgilerle birlikte cihazı birkaç kez katlayan Max, cihazdan çıkan gıcırtıları da videolu bir şekilde paylaştı.

Farklı kişilerin yayınladığı videolarla da bir günlük kullanımın ardından gıcırdamaya başlayan Motorola Razr, bir süre daha bazı sorunlarla gündeme gelecek gibi duruyor. Henüz konu hakkında şirket tarafından resmi açıklama gelmedi fakat sorunların satışları da etkileyeceği düşünülüyor.

https://shiftdelete.net/motorola-razr-ekran-sorunlari-ile-gundemde

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...