Samsung, Oscar’larda Galaxy Z Flip reklamını yayınladı!

Share

Samsung’un yarın yani 11 Şubat tarihindeki Unpacked 2020 etkinliğinde Galaxy S20 serisi ve yeni kablosuz kulaklığı Galaxy Buds Plus‘ın yanı sıra tanıtımını gerçekleştireceği bir diğer ürün, yeni katlanabilir telefonu Galaxy Z Flip olacak.

Galaxy S20 özellikleri ve fiyatı konusunda neredeyse tüm detaylar ortaya çıkmış durumda. Ancak, Samsung’un yeni katlanabilir telefonu hakkında elimizdeki bilgi oldukça sınırlıydı. 2020 Oscar Ödüllerinde sürpriz bir reklam filmi geldi.

Galaxy Z Flip reklamı tanıtımdan bir gün önce yayınlandı

Galaxy Z Flip reklam filmi tasarımı gözler önüne serdi. Böylece geçtiğimiz günlerde sızdırılan ve cihaza ait olduğu iddia edilen görüntülerin doğru olduğu resmiyet kazandı. Galaxy Fold‘un aksine cihaz dikey bir şekilde katlanıyor.

Samsung reklam filminde dikey katlanan telefonun masada sabit bir şekilde durabildiğine vurgu yapıyor. Bu sayede çok daha rahat bir şekilde öz çekimler veya görüntülü görüşmeler yapılabileceği örneklerle gösteriliyor.

Samsung’un yeni katlanabilir telefonunda 1 inçlik dış ekran yer aldığı reklamın doğruladığı ikinci önemli detay oldu. Herhangi bir çağrı geldiğinde bu küçük ekranda görülüyor, bu sayede doğrudan reddetmek veya cevaplamak mümkün.

1500 dolar civarında bir fiyata sahip olmasını beklediğimiz telefonun ekranı 6.7 inç büyüklüğünde. Amiral gemisi modelleri ile benzer bir donanıma sahip olan Galaxy Z Flip’in hangi pazarlarda öne çıkacağını ilerleyen günlerde göreceğiz.

https://shiftdelete.net/samsung-galaxy-z-flip-reklami-yayinlandi

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...