Stranger Things 4. sezon fragmanı yayınlandı

Share

Netflix denildiğinde ilk akla gelen dizilerden birisi olan ve Temmuz 2016’da ilk sezonu yayınlanan Stranger Things, bilim kurgu – korku türünde bir yapım. Uzun süredir beklenilen Stranger Things 4. sezon için ilk fragman yayınlandı.

Fragmana geçmeden önce dördündü sezon yayın tarihinin henüz bilinmediğini belirtmek isteriz. Dizinin neredeyse tüm sürecini üstlenen Duffer kardeşler, dördüncü veya beşinci sezonda final yapacağını duyurmuştu.

Tanıtım fragmanı önümüzdeki sezon hakkında çok fazla ayrıntı içermiyor, ancak dizinin dünyasını Indiana eyaletindeki Hawkins adındaki kurgusal kasabasının ilerisine taşıyacağı doğrulanıyor. Rusya’da demiryolu inşa eden bir grup işçi görüyoruz. Tabi, dizinin Rusya’da geçtiğini Netflix’te doğruladı.

Netflix Türkiye’nin YouTube kanalında yayınlanan fragmanda “Rusya’dan sevgilerle….” ifadesine yer veriliyor. Stranger Things yapımcıları üçüncü sezondaki dramatik finalin ardından ana karakterlerden birinin hala hayatta olabileceğine dair ipucu vermişti. Tahminler doğru çıktı: Jim Hopper geri döndü.

https://shiftdelete.net/stranger-things-4-sezon-tanitim-fragmani

Tolga Erbak

Kırklareli’de doğan Tolga Erbak, ilk ve orta öğretimini aynı şehrin Lüleburgaz ilçesinde tamamladı. Eğitim yaşamına İstanbul Kültür Üniversitesi’nde işletme okuyarak devam eden Tolga, üniversite yaşamının ardından İngiltere’de dil eğitimini tamamladı. Bu süre zarfında online dergi EDergim’in genel yayın yönetmenliği, yabancı film/diziler için altyazı çevirileri ve çeşitli dergi & sitelere Formula 1 haber çevirileri yapıp köşe yazıları yazan Tolga, aynı zamanda Türkiye’de önemli yer tutan sözlük sitelerinden Limon Sözlük’ün de kurucusu. Tolga Erbak’ın 2010 yılında başladığı ilk romanı Gidecek Var, yaklaşık 1,5 yılda tamamlandı ve 2012′nin Aralık ayında, Cinius Yayınları’ndan çıktı. 2015 yılında Beykent Üniversitesi İşletme Yönetimi (MBA) bölümünde yüksek lisansını tamamlayan Tolga, yine 2015’te, internet kullanıcılarının değişen beklentileri çerçevesinde Limon Sözlük’ü yeniden konumlandırarak aktüel haber-eğlence sitesi Serinletici'nin kurulmasına öncülük etti ve halen Serinletici genel yayın yönetmenliği konumunda yer alıyor.

You may also like...