Epic Store’dan büyük hediye: Assasin’s Creed Syndicate ücretsiz oluyor

Share

Epic Games Store ücretsiz oyun kampanyalarında bu hafta bombayı patlattı. Assassin’s Creed serisinin sevilen oyunu Assassin’s Creed Syndicate bu hafta ücretsiz oluyor. Syndicate ile birlikte ayrıca Faeria oyunu da ücretsiz dağıtılacak. İki oyunun toplam değeri 220 TL seviyesinde.

Assassin’s Creed Syndicate ilk olarak 2015 yılında piyasaya sürülmüştü. Serinin son yıllardaki en sevilen yapımlarından olan Syndicate’in şu anda normal fiyatı tam 179 TL. Epic Game Store’un ücretsiz oyun kampanyalarında dağıttığı en pahalı yapım olarak dikkat çekiyor.

Assassin’s Creed Syndicate ve Faeria oyunları 20-27 Şubat tarihleri arasında ücretsiz indirilebiliyor olacak. Oyunları bir kere kütüphanenize eklemeniz durumunda sonsuza kadar sizde kalacak.

Epic Games Store’da ayrıca şu anda Kingdom Come: Deliverance ve Aztez oyunları ücretsiz durumda. 20 Şubat’a kadar bunları indirebilirsiniz. Özellikle de Kingdom Come: Deliverance çok beğenilen popüler bir oyun.

https://www.donanimhaber.com/epic-store-cildirdi-assasin-s-creed-syndicate-ucretsiz-oluyor--118854

 

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...