iPhone 9 (SE2) arka kamerası 7MP çözünürlüğünde olabilir

Share

Apple’ın önce iPhone SE 2 olarak, sonra da iPhone 9 adı altında piyasaya süreceği iddia edilen akıllı telefonla ilgili sızıntılar devam ediyor. Cihazla ilgili son bilgiler ise Çinli analist Guo Mingxuan’dan geldi.

Apple kameradan tasarruf edecek

Her ne kadar Apple henüz böyle bir cihazı piyasaya süreceğini resmi olarak açıklamamış olsa da, sektöre yakın kaynaklar şirketin uygun fiyatlı bir iPhone modelini piyasaya sürmeye hazırlandığını iddia ediyorlar. Resmi olmayan bilgilere göre iPhone 9 olarak adlandırılacak olan bu cihaz A13 bionic çiple gelecek ve cihazın 7MP çözünürlüğe sahip arka kamerası olacak.

Analistlere göre iPhone 9'un arka kamerası 7MP çözünürlüğünde olacak

3GB RAM, 4.7 inç ekran ve 400-500 dolar arasında bir fiyat etiketiyle raflara çıkması beklenen (iddialara göre 499 dolar) iPhone 9’un lansmanının ise Mart ayında yapılacağı söyleniyor. Çin’deki Koronavirüs salgınından etkilenmesi muhtemel olan iPhone 9 modelinin, hangi tarihlerde üretime gireceğinin henüz belirsizliğini koruduğu da sızan bilgiler arasında.

https://www.donanimhaber.com/analistlere-gore-iphone-9-un-arka-kamerasi-7mp-cozunurlugunde-olacak--118835

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...