Koronavirüs’e bağlı ölüm sayısı 2 bini aştı

Share

Dünyada yeni tip Koronavirüs (Covid-19) kaynaklı ölüm sayısı 2 bini aştı. Altı tanesi dışında bütün ölümlü vakalar Çin’de görüldü.

Çin dışındaki ülkelerde Koronavirüs teşhisi konulan kişi sayısı bini geçerken, tüm dünyada doğruılanan vaka sayısı 75 bin 199 oldu.

Japonya’da yaşanan vakalarda artış gözlendi. Dün ülkede yedi kişiye daha Koronavirüs teşhisi konulurken ülkede doğrulanan vaka sayısı 68’e yükseldi.

Aynı zamanda Japonya’nın Yokohama limanında 2 haftadır karantina altında tutulan Diamond Princess cruise gemisinin de boşaltılmasına karar verildi. Bugün gemiden 500 kişi ayrılacak, Cuma gününe kadar bütün geminin boşlatılması bekleniyor. Diamond Princess’te 546 kişide Koronavirüs tespit edilmişti.

T24

Ferhan Demir

İçinde her daim kıpırdanan editoryal haykırışı Serinletici ile hayata geçiren Ferhan Demir tam bir yabancı dizi tutkunu. Kore dizilerinden anime'lere uzanan bu geniş yelpaze Ferhan için kuşkusuz bir başlangıç noktası ama asla bir son nokta değil. Hayatın teknoloji ve kültür sanat ihtiyacını da yazılarına dökmeye kararlı olan Ferhan, Ankara'da özel bir şirkette ömrünü tüketmekle meşgul...

You may also like...