No Time to Die, gelmiş geçmiş en uzun James Bond filmi olacak

Share

Sinema dünyasının en popüler karakterlerinden birisi olan James Bond, 25. filmiyle önümüzdeki Nisan ayında beyaz perdeye geri dönüyor. Vizyon tarihine artık kısa bir süre kalmasıyla birlikte filmin bazı detayları da ortaya çıkmaya başladı. Amerikalı sinema zincirlerinden elde edilen bilgiye göre No Time to Die filmi, tam 163 dakika uzunluğunda olacak. No Time to Die, bugüne kadarki en uzun James Bond filmi olarak dikkat çekiyor.

Daniel Craig, son kez James Bond oluyor

Ünlü oyuncu Daniel Craig bildiğiniz gibi No Time to Die filmiyle birlikte James Bond karakterine veda edecek. Daniel Craig’li son film olduğu için tabi No Time to Die’ın özel bir önemi de var. Yapım ekibinin, son filmi en iyi şekilde hazırlayıp Daniel Craig dönemine müthiş bir nokta koymayı hedeflediğini biliyoruz. 163 dakikalık rekor süre de muhtemelen filmin bu ‘iddialı’ yapısından kaynaklanıyor.

Konuyla ilgili konuşan yönetmen Cory Fukunaga,”No Time to Die, Daniel Craig dönemini sona erdiyor. Bu filmle ortaya olağan üstü bir şey koymaya çalıştık.” sözlerini kullanmıştı.

Serinin son filmi Spectre’de James Bond’un emekliye ayrılışını izlemiştik. Yeni filmde de Bond’un Jamaika’da bir emekli hayatını yaşadığını görüyoruz. Ancak ünlü ajanımızın bu huzur dolu günleri maalesef çok uzun sürmüyor. Eski bir arkadaşından yardım çağrısı alan Bond, kendini yine tehlikeli düşmanlarla mücadele ederken bulacak.

No Time to Die’da filmin kötü adamı rolünde Oscar ödüllü ünlü aktör Rami Malek’i görüyoruz. Ayrıca son yılların yükselen isimlerinden olan Ana de Armas da yeni filmde kadroya katılıyor. Bu iki isim haricinde ise oyuncu kadrosunda Christoph Waltz, Lea Seydoux, Ralph Fiennes, Billy Magnussen ve Jeffrey Wright gibi isimler var.

No time to Die, ülkemizde 3 Nisan 2020’de gösterime girecek.

https://www.donanimhaber.com/no-time-to-die-bugune-kadarki-en-uzun-james-bond-filmi-olacak--119133

Tolga Erbak

Kırklareli’de doğan Tolga Erbak, ilk ve orta öğretimini aynı şehrin Lüleburgaz ilçesinde tamamladı. Eğitim yaşamına İstanbul Kültür Üniversitesi’nde işletme okuyarak devam eden Tolga, üniversite yaşamının ardından İngiltere’de dil eğitimini tamamladı. Bu süre zarfında online dergi EDergim’in genel yayın yönetmenliği, yabancı film/diziler için altyazı çevirileri ve çeşitli dergi & sitelere Formula 1 haber çevirileri yapıp köşe yazıları yazan Tolga, aynı zamanda Türkiye’de önemli yer tutan sözlük sitelerinden Limon Sözlük’ün de kurucusu. Tolga Erbak’ın 2010 yılında başladığı ilk romanı Gidecek Var, yaklaşık 1,5 yılda tamamlandı ve 2012′nin Aralık ayında, Cinius Yayınları’ndan çıktı. 2015 yılında Beykent Üniversitesi İşletme Yönetimi (MBA) bölümünde yüksek lisansını tamamlayan Tolga, yine 2015’te, internet kullanıcılarının değişen beklentileri çerçevesinde Limon Sözlük’ü yeniden konumlandırarak aktüel haber-eğlence sitesi Serinletici'nin kurulmasına öncülük etti ve halen Serinletici genel yayın yönetmenliği konumunda yer alıyor.

You may also like...