Kate Middleton’ın giydiği ayakkabı yok sattı

Share

Giysileri ve aksesuarları milyonlarca kişi tarafından taklit edilen bir stil ikonu olan Kate Middleton, son katıldığı etkinlikte giydiği spor ayakkabıyla İngiliz basınında gündeme oturdu. Düşes’in giydiği spor ayakkabı, saatler içinde yok sattı.

Cambridge Düşesi Kate Middleton, önceki gün Londra Stadyumu’nda bulunan yardım kuruluşu SportsAid ziyaretinde 30 sterlinlik (238 TL) spor ayakkabı giydi.

Sporcuların antrenman ve müsabaka maliyetlerini karşılamalarına yardımcı olmak için çalışan SportsAid ziyaretinde Düşes, sporcularla sohbet edip atlet Jessica Ennis-Hill ile kısa bir yarış yaptı. 38 yaşındaki Middleton’ın spor ayakkabıları, basında yer aldıktan sonra saatler içinde tüm numaralarıyla yok sattı.

Düşes’in stilini taklit etmek isteyenler için, İngiliz giyim mağazasının ürettiği ayakkabı internet üzerinden yok satsa da ayakkabının, mağazalardaki stoklardan bulunabileceği açıklandı.

Middleton, Prens William ile evlendikten sonra kelimenin tam anlamıyla bir moda ikonuna dönüştü. Giysileri, aksesuarları milyonlarca kadın tarafından taklit ediliyor. Düşes, kıyafetlerini bazen yaptırdığı küçük değişikliklerle tekrar tekrar giymesiyle biliniyor. Katıldığı etkinliklerde ünlü modacıların imzasını taşıyan tasarımlar giyse de bunları çok da dikkat çekmeyen, hatta bazen ucuz takılarla tamamlıyor.

Sinem Bekler

Çeşitli gazetelerde muhabir olarak çalışan Sinem, yayıncılığın geleceğini online medyada görmesiyle son dönemdeki çalışmalarını bu yöne kaydırmaktan bir an bile kuşku duymadı. İşletme Bölümü mezunu olan Sinem, kültür sanat dünyasıyla da yakından ilgileniyor ve kendini tam bir başak kadını olarak nitelendiriyor.

You may also like...