PlayStation Plus üyelik fiyatlarına büyük zam

Share

Sony’nin yıllardır üzerine koyarak getirdiği ve geniş oyuncu kitlesine sahip olan PlayStation, oyuncular tarafından oldukça seviliyor. Xbox ile rekabet içinde olan Sony’nin, oyuncularına her ay 3 ücretsiz oyun verdiği ve çeşitli özel kampanyalar sağladığı PlayStation Plus oyun servisi hakkında ise maalesef üzücü bir haber geldi. Sony, PlayStation Plus abonelik fiyatlarına zam yapacak.

Ülkemizdeki dijital servislerin son zamanlarda fiyat artırma politikalarına gün geçtikte yeni servisler ekleniyor. Son olarak Netflix’in aylık abonelik fiyatlarına zam yapması ve sonrasında ücretsiz deneme sürümünü Türkiye’den kaldırması, kullanıcıların büyük tepkisine yol açmıştı.

PlayStation tarafında kutulu ve dijital oyun fiyatlarının yüksek seviyede seyretmesi oyuncuları halihazırda oldukça zorluyor. Beklenen iyileştirmelerin halen gelmemesi dışında, PlayStation Plus ile her ay verilen 3 ücretsiz oyundan da çoğu zaman beklediklerini bulamadıklarını söyleyen oyunseverlere abonelik fiyatları ile ilgili yeni bir bilgilendirme geldi.

Sony Türkiye tarafından oyunculara gönderilen bir e-mail aracılığıyla, PlayStation Plus abonelik ücretlerinin 1 Mayıs 2020 tarihinden itibaren artırılacağını açıkladı.

Buna göre, PlayStation Plus 12 aylık yinelenen ödeme planı ücreti 239,99 TL, 3 aylık yinelenen ödeme planı ücreti 99,99 TL ve 1 aylık yinelenen ödeme ücreti ise 39,99 TL olarak 1 Mayıs 2020 tarihinde TSİ 12:59’da güncellenecek. Bu tarihten önce yeni alınacak abonelik ya da mevcut abonelikler yeni fiyatlandırmadan etkilenmeyecek.

https://shiftdelete.net/playstation-plus-turkiye-abonelik-fiyatlarina-zam-geliyor

Ali Bardakçı

Gaziantep Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü'nü bitiren Ali, iş yaşamını aynı şehirde sürdürüyor. 19. yüzyıl sanat akımları üzerine hobi amaçlı çalışmaları bulunan Ali, Serinletici'de gündemi her alanda takip etmeyi hedefliyor.

You may also like...