Lady Gaga’dan yeni şarkı: Stupid Love

Share

2020’ye girdik ama 2010’lardaki gibi partileyeceğiz gibi gözüküyor!

Kesha’nın yeni albümü High Road ile pop’a geri dönmesinden kısa bir süre sonra, şimdi de Lady Gaga teklisi “Stupid Love” ile pop dünyasına geri döndü.

Birçok kadın sanatçı gibi, Lady Gaga’nın kariyerini de çeşitli dönemlere ayırabiliriz: Et elbisesiyle senelerce konuşulduğu The Fame Monster dönemi, caza yöneldiği Cheek to Cheek dönemi, country tarz müzik yaptığı dönem Joanne ve Bradley Cooper dönemi A Star Is Born… Şimdi ise bildiğimiz Lady Gaga’ya geri dönüş yapıyor!

Şarkı, savunmasız yanını göstermek ve aile, kariyer ve arkadaşlar tarafından bile olsa, bazen istediğimiz tek şeyin sevilmek olmasıyla ilgili.

Bu şarkının, şarkıcının yeni bir aşka yelken açmasından hemen sonra çıkması tesadüf değil. Girişimci ve yatırımcı Michael Polansky ile yeni bir ilişkiye başlayan Gaga, ikilinin fotoğrafını Instagram sayfasında paylaştı. Bir kaynak Page Six’e, “Michael çok zeki ve çok ciddi biri ve her zaman çok göze batmamaya çalışan bir adam. İnsanlar Gaga’nın Sean Parker’ın evinde yaptığı etkinlikler aracılığıyla onunla tanıştığını söylüyor.

Elle

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...