Oyuncu İlayda Akdoğan, İran’da coronovirus sebebiyle mahsur kaldı

Share

İranlı basketbolcu sevgilisi Roham Kabir için İran’a giden ve Koronavirüs salgınından sonra uçuşlar iptal edilince ülkede mahsur kalan oyuncu İlayda Akdoğan, sosyal medyadan neler yaşadığını anlattı. Evden hiç çıkmadığını, şu anda hiçbir şey yapamadığını söyleyen Akdoğan, “Psikolojik olarak bunun sonu nereye varacak bilmiyorum” dedi.

Akdaoğan, neden Türkiye’ye dönemediğini sosyal medya hesabında anlattı:

“Bir buçuk hafta kalmayı düşünüyordum ki, geri dönemeyeceğimi anlayıncaya kadar. Bazı kişiler ‘Nasıl tahmin edemedin, sınırın kapanacağını, erkenden geri gelseydin’ diye mesaj atmış. Biz Tahran’da değiliz. Tahran’a 7-8 saat uzaklıkta Gürgan’dayız. Korona’nın burada olduğunu biliyordum ama açıkçası virüsten çok korkmuyordum. Olursa da geçer iyileşirim diye düşünüyordum. Yaşıtlarımın çok kötü etkilenmediğini öğrendim.

Arkadaşım bana sınırların kapatılacağını saat 17:00’de söyledi. Sınırların kapatacakları saat ise 20:00’di. Ben şoka girdim tabi. Herhangi bir uçağa yetişmem imkansızdı. Psikolojik olarak bunun sonu nereye varacak bilmiyorum. Burada vakit geçirmeyi sevsem de hayatım İstanbul’da… İstanbul’a gittiğimde 14 gün karantinada kalacağım. Benim etkilenmem önemli değil belki, araştırmalara göre ben atlabilirim…

Ya anne ve babama bulaşırsa… Türkiye’den İran’a gönderilen uçakla ilgili hiç bilgim yoktu. O yüzden bu uçakla dönemedim. Ev karantinasındayız. Her işte bir hayır vardır. Sağlık durumum iyi hasta değilim. Burada bir akan hayatım vardı. Hiç sıkılmıyordum daha önce. Şu anda hiçbir şey yapamıyorum. Kahvaltıya bile gidemiyoruz. Akşam bir yere çıkamıyoruz. Dışarıdan gelebilecek virüse karşı önlem alıyoruz. Zorunlu olarak dışarı çıkarsak eve gelince hemen giydiğimiz kıyafetleri çıkarıyoruz, ellerimizi alkolle yıkıyoruz. Arkadaşlarımızla da görüşmüyoruz, bazen evde ama o da sınırlı…”

T24

Ferhan Demir

İçinde her daim kıpırdanan editoryal haykırışı Serinletici ile hayata geçiren Ferhan Demir tam bir yabancı dizi tutkunu. Kore dizilerinden anime'lere uzanan bu geniş yelpaze Ferhan için kuşkusuz bir başlangıç noktası ama asla bir son nokta değil. Hayatın teknoloji ve kültür sanat ihtiyacını da yazılarına dökmeye kararlı olan Ferhan, Ankara'da özel bir şirkette ömrünü tüketmekle meşgul...

You may also like...