Galaxy Z Flip üretimi de coronavirus’e takılabilir

Share

Samsung, bir süre önce yeni akıllı telefon modellerinin ve yeni ürünlerinin duyurusunu gerçekleştirdi. Bu telefonlar arasında katlanabilir telefon Galaxy Z Flip de yer alıyor. Dikey katlanabilir yapısı ile birlikte birçok kullanıcının dikkatini çeken telefon için kötü haber geldi. Bu habere göre Samsung fabrika sorunları sebebiyle Galaxy Z Flip üretimi için ara verebilir.

Dünyayı saran corona virüsü hastalığı, özellikle birçok şirketi zor duruma sokmuş durumda. Güney Kore’de ve Çin’de üretim yapan birçok firma, bu yüzden üretimi durdurdu. Samsung da bu firmalar arasında yer alıyor. Yeni duyurmuş olduğu Galaxy Z Flip’in üretimini gerçekleştirdiği Güney Kore fabrikasındaki işlerin durma ihtimali epey bir yüksek.

Fabrikada çalışan 6 kişinin corona virüsü kaptığı açıklanmıştı. Bunun ardından her ne kadar temizlik ve dezenfektasyon gibi önlemler alınmış olsa da üretimde çalışan kişilerin işe ara vermesi gerektiğine karar verdiler. Bir süre fabrikada yalnızca temizlik ekipleri çalışacak.

Samsung sözcüsünün yaptığı açıklamalara göre, Samsung’un bu fabrikasının kısa bir süre içerisinde faaliyete geçmesi gerekiyor. Aksi takdirde Galaxy Z Flip’lerin tedariği konusunda sıkıntılar yaşanabilir. Ancak ne zaman faaliyete geçeceği hakkında henüz net bir bilgi bulunmuyor.

https://shiftdelete.net/galaxy-z-flip-uretimi-durdurulabilir

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...