Xiaomi’den ultraviyole bulaşık makinesi

Share

Akıllı telefon üretmenin yanında hayatımızın birçok alanı için faydalı ürünler karşımıza çıkaran Xiaomi, bu kez mutfağa girdi. Xiaomi Temizleme Kabini olarak isimlendirilen ürün, bulaşıkları sterilize etmekte kullanıcılara yardımcı olacak. Xiaomi bulaşık makinesi, sahip olduğu 75 dereceye ulaşabilen entegre ısıtma sistemi ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Xiaomi bulaşık makinesi olası bir virüs için korunmaya birebir

Bulaşık makinesinin sade görüntüsü ile dikkat çekiyor. Ürünün temel çalışma prensibine yemekleri ultraviyole radyasyon ile sterilize ettiğini söyleyebiliriz. Kullanıcılara kolaylık sağlamak için marka, cihazı kontrol etmek adına özel bir ünite tasarladı. Ayrıca suyun dışarıya akabileceği bir tepsi bölümünü de unutmadı. Ürün olası bir virüsten korunmak için kullanışlı olabilir.

Yetkililere göre, ürünün kapasitesi altı kişilik yemek takımını sterilize edecek şekilde ayarlanmış ve buna göre tasarlanmış. Bulaşık makinesinin fiyat etiketi ise yaklaşık 76 euro belirlendi. Ürünün ülkemizde satışa çıkıp çıkmayacağı henüz belli değil.

https://shiftdelete.net/xiaomi-bulasik-makinesi-piyasaya-suruldu

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...