MET Gala’dan erteleme haberi geldi

Share

Moda dünyasının en prestijli gecesi olan MET Gala’nın ertelenip ertelenmeyeceği merak ediliyordu ve sonunda belli oldu. Corona virüsü hayatın her alanında olumsuz etkisini sürdürürken MET Gala için de ertelenme kararı verildi.

Birbirinden ünlü isimleri bir araya getiren MET Gala’nın 2020 yılı için heyecanlı geri sayım başlamışken ertelenme haberi sevenlerini oldukça üzdü. Tüm dünyada insan sağlığını olumsuz yönde etkileyen ve ölümlere neden olan corona virüsünden dolayı MET Gala belirlenen tarihte yapılamayacak.

Her yıl Mayıs ayının ilk Pazartesi günü düzenlenen MET Gala, 2020 yılında ne zaman yapılacak henüz belli değil. Moda ve diğer kategoriler de dahil olmak üzere pek çok etkinlik için erteleme ve iptal kararları alınmaya devam ediyor. Kalabalık ortamlardan uzak durmak ve evden çıkmayarak corona virüsüün yayılma ihtimalinin en aza indirilmesi amaçlanıyor.

Saha önce de corona virüsünden dolayı Kostüm Enstitüsü’nden bir açıklama yapılmış ve MET GALA’nın ertelenme durumu neredeyse kesinleşmişti. Kostüm Enstitüsü’nün dış ilişkiler sorumlusu Nancy Chilton konuya dair önemli bir açıklama yaptı: “Şu anda tüm müze etkinlikleri 3 Nisan’a kadar iptal edildi. Belirsiz halk sağlığı ortamı göz önüne alındığında, 3 Nisan’dan sonraki müze etkinliklerinin iptal edileceğini veya erteleneceğini söyleyebiliriz. En iyiyi umuyoruz, ancak halk sağlığı ve güvenliği ilk önceliklerimiz.”

Cosmopolitan

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...