Katy Perry ve Orlando Bloom’dan düğün açıklaması

Share

Geçtiğimiz yıl Sevgililer Günün’de Orlando Bloom’dan evlilik teklifi alan Katy Perry, düğün hazırlıkları içerisindeydi. Yakın zamanda bebek beklediği haberini de yeni klibiyle birlikte veren ve hayranlarına sürpriz yapan Katy Perry corona virüsü engeline takıldı.

Tüm dünyayı etkileyen corona virüsü hayata dair yapılacakların da ertelenmesine yol açıyor. Katy Perry ile Orlando Bloom da corona virüsünden olumsuz etkilenenler arasında yer aldı ve düğünleriyle ilgili aldıkları kararı açıkladı.

Orlando Bloom, “Corona virüsün planlarımızda rol oynayacağını söylerken şaka yapmıyorum. Çünkü düğün için seyahat edeceğiz ve hiç kimsenin kendini rahatsız hissetmesini istemiyoruz.” dedi. Böylelikle Japonya’da yapmak istedikleri düğünü erteleme kararı aldıkları açıkça görülüyor.

Yeni tarih ise henüz net değil, virüs tehlikesinin yok olmasını beklemek en doğru karar olacaktır. Hamile olan Katty Perry kendisine çok daha fazla dikkat ediyor ve virüs tehlikesinden dolayı pek çok etkinliğini iptal etmek durumunda kaldı.

Cosmopolitan

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...