Vodafone operatör adını coronavirus’e karşı #EvdeKal olarak değiştirdi

Share

Corona virüsü nedeniyle ülkemizde bugüne kadar 2 kişi hayatını kaybederken, vaka sayısı 191’e ulaştı. Bu kapsamda Instagram’dan Twitter’a tüm sosyal medya platformlarında insanların zorunlu kalmadıkça evden çıkmaması gerektiği dile getirilirken, buna destek olmak isteyen Vodafone’dan #EvdeKal hamlesi geldi.

Twitter’da açılan ve günlerdir ilk sıralarda olan bu hashtag, Vodafone tarafından geçici olarak operatör adı haline getirildi. Vodafone kullanıcıları telefonlarında operatör adına baktıklarında Vodafone TR yerine #EvdeKal yazısını görüyor.

Vodafone operatör adı #EvdeKal olarak değişti

Türkiye’nin dört bir yanındaki kullanıcılar bu değişimi görürken, bazı kullanıcılar operatör adının değişmediğini dile getiriyor. Bunun için yapılması gereken telefonu uçak moduna alıp geri çıkartmak. Diğer GSM operatörlerinden böyle bir hamle gelip gelmeyeceği şu anda bilinmiyor.

https://shiftdelete.net/vodafone-operator-adini-degistirdi-evdekal

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...