Coronavirus farkındalığı için Turkcell de operatör adını değiştirdi

Share

Corona virüsü ile mücade sürecinde insanların evden çıkmaması gerektiğine dikkat çekmek isteyen Vodafone’un operatör adını #EvdeKal olarak değiştirdiğini duyurmuştuk. #EvdeHayatVar ile benzer bir hamle Turkcell’den geldi.

Turkcell sosyal medya hesaplarında yaptığı duyuruda “Sağlık Bakanlığı’nın tedbirlerine dikkat çekiyor ve #EvdeHayatVar diyoruz” ifadelerine yer verildi. Twitter hesap adında bu hashtag’e yer vermeye başlayan Turkcell paylaştığı görselde insanların vakit geçirebileceği çeşitli uygulamalara yer veriyor.

Vodafone tarafından operatör adının değişimi tüm kullanıcılar tarafından görülmüştü. Ancak, bazı Turkcell kullanıcıları halen bu değişimi göremediklerini dile getiriyor. Telefonu uçak moduna alıp geri çıkarmak veya tamamen açıp kapatmakta çözüm sağlamamış.

https://shiftdelete.net/turkcell-operator-adini-degistirdi-evdehayatvar

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...